Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
PKRS PIKNIK in začetek poletja
junij 21, 2016
16:48
Avatar
jakob
kotecnik
Member
Members
Forum Posts: 121
Member Since:
avgust 11, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Jo!
Kot ste najvrjetneje prebrali v vseh medijih, ki v današnji družbi kaj veljajo, je bil pred dvema tednoma na Boču tradicionalen PKRS Piknik. Smile

Že dolgo nisem videl boča in v mojem spominu je to zaraščen, moker kamen, kjer ni nikol nobenga, kdaj pa kdaj srečaš kakega pobeglega heroja ki prišiba mimo na štirikolesniku ampak to je pa tudi to. No ta viken je bila scena totalno drugačna, bilo nas je veliko, od stalnih klubskih akterjev pa do Petra, Savskega, Junkota...! Če bi podarili plakete bi jo zagotovo dobili:

Predsednik našega kluba Marko za organizacijo in za najboljše pečeno meso, po zaupnih informacijah iz notranjega urada kluba pa mu pleketa na področju nogometa tokrat uide. Wink
Igor za najlepšo pokošeno travo, ker ni veliko klubov, ki jim doktorji kosijo pinik place.Laugh
Božo za PKRS torto, pa tudi za čarovniški trik, ker je kr na enkrat torta tudi izginila.
Pero, ustanovitelj kluba in idejni vodja Slatnskega plezanja na sploh za prijetno presenečenje z udeležbo celotne družine.Smile
Vreme, ki je dejansko zdržalo.
Na zadnje pa še samo plezališče Boč, ker ga tak suhega nisem vidu še nikoli!

Zahvaljujoč PI ekipi kmalu tudi nekaj slik v Galeriji!
Za 20 letnico pa na Ibico Wink.

No drug del posta pa še nekaj o plezanju po sloveniji, ki mi ga dovoljuje izpitno obdobje Laugh.Kljub temu da mi ne uspe realizirati ta hard projektov mi je v zadnjem mesecu uspelo splezati nekaj cool smeri:
Active discharge do vrha (8b+, v bistvu sem smer flashal ker sem prvi del sightal kako leto nazaj, podaljšek pa sem v prvo, ampak uradno je to seveda redpoint)
Butnskala (8b+, končno je neznan akter odmašil umetnjak, tak da sm hitro splezal dokler ne pride Krudel in nazaj zafila, drugače nora smer 2x jumpneš sred previsa)
Agresija II(8b+c v vodničku, meni se zdi prelahka za to oceno., povezava čez pol kotečnika, od Kmečke malce pa do Ford perfecta, tole sem se res šetnil....)
Troja (8a sight)

Danes je tudi začetek poletja, ki obeta pestro plezalno dogajanje: Mičo bo imel najdaljše počitnice v življenju (če bo naredu maturo Laugh), Igy bo izkoristil zadnje kapljice frej leta, Klemen (Zdravc) je v formi življenja, js itak skos nekaj migam...

lP!

Peace!

julij 24, 2016
22:15
Avatar
Mitja
Rogaška Slatina
Member
Members
Forum Posts: 115
Member Since:
julij 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Pozdrav!
Po dolgem času sem tudi sam prišel iz gužve in garaškega vsakdana in glede na to, da sem maturo in sprejemce dokaj uspešno opravil (recimo), mi je še preostal zadnji izziv in sicer, da se kar najhitreje spravim nazaj v formo in napadem stare projekte. Tako sem se pridružil ostalim našim borcem in z njimi obiskoval nam vsem skupaj precej znane lokacije.

Nekajkrat smo obiskali (verjeli ali ne) kotečnik, med drugim tudi sektor kača, kjer nas je najbolj impresioniral Klemč z tehničnim postavljanjem in res lepim plezanjem. Ni kaj, pajb je napredoval 😀 tudi sam sem splezal nekaj smeri, ki so mi v daljni preteklosti delale težave. Seveda smo si vsi želeli več časa prebiti v ostalih sektorjih in plezališčih, vendar le to ni bilo mogoče, saj smo morali varovati in občudovati Igija, ki je z obilo pozitivne energije in neizmerno eleganco skakljal ter iskal bete v katakombah. Ko se je le nekega dne njegovo srce omehčalo in je tudi nam dopustil, da lahko izberemo plezališče, sva se odpravila v nam novo plezališče, ki nosi ime Nad Savo. In res, kot je že Jakob napisal, je plezališče čisto blizu ceste in ima res kratek dostop, kar je ključen podatek za pravega PKRS-jevca. Ta dan nama je uspelo preplezat Zverinice iz rezije (8a), sam bi jih sicer splezal že v prvo, vendar sem jih zaradi solidarnosti do mojega kolega v drugem poizkusu. Glede na to, da je plezališče dobro in še ima nekaj dobrih smeri, bomo to točko ki se nahaja uro stran on nas še vsekakor obiskali.

Seveda se je dogajalo veliko stvari katerih se trenutno ne spomnim da bi napisal….. ampak preteklost nas tak al tak ne zanima preveč, saj je prihodnost veliko bolj razburljiva, … tak da keri mate čas, do srede smo kotečniku, za vikend pa se vidimo pol v Rodellarju 😀

Lp, Mičo

P.s.:
To ni bistvo današnjega posta, saj se le to najde v odločitvi za odgovor na provokativni napad Jakoba, ki je s svojimi vzponi in njihovimi opisi zavzel prestol tega foruma. To je le prvi korak k ureditvi in stabilizaciji razmer na tem forumu, saj je taktika za ponovno prevlado že skovana in po oceni strokovnjakov zmagovalna.

Kdaj gremo v Kotečnik???????

Forum Timezone: UTC 1

Most Users Ever Online: 198

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

jakob: 121

Mitja: 115

Matevz: 94

Miha: 62

bozo: 24

Tomaz (Lubek): 12

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 11775

Moderators: 2

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 4

Topics: 192

Posts: 676

Newest Members:

Micahsi, Josphole, Varkeari, BuySoftdox, Sasikpdr, Coreysueta

Moderators: Igor: 55, Jaka: 0

Administrators: admin: 17, Marko: 166