20:35

avgust 24, 2010

BOK
V soboto smo se jez, Jax, Miha, Junež pa Rok odpravli v miško. Blo je super pa še vreme nam je blo na klonjeno :D.
Jax je splezau 8.a pa 7.c pa meu je tud dobre piskuse v eni 8.b (za nobenosmer ne vem imene xD) , pa probau je še Tekilo 8.a
Miha je pa zlezo 6.c (Flash), pa dobro mu je šlo tud v 7.a -> Rodeo
Junko je pa splezau svojo najtežjo smer 6.c -> Lukova, pa splezau je še 6.a+/b (bradarvičarka),6a+(Hery Potter) obedve na Flash
Rok je pa plezau večinoma na toproe (vse tiste smeri ko jih je šau Junež)
Jez pa sem splezau tiste 6-ke na začetk,i pa probau sem še Tortugo a 7.b
Blo je res zakon, drug tedn moremo spet it xD
Ooo BED!! :D
19:49

avgust 11, 2010

miha ti si pa nuuooor .
po dooolgem cajtu spet miška, malo sm že pogrešal da te navije ko prasca. junko je splezal svojo najtežjo smer, pa ni dal za pijačo!!!!
sej bi bil človek jezen nanj, sam je tak nabit pa lep da enostavno ne gre
danes sm pa še ono 8a tekilo zlezu. nevem zakaj mi je tak ležala, mogoče zaradi imena...
v glavnem počasi bomo spet močni . komaj čakam da gremo spet.
Peace!
20:44

julij 30, 2010

09:12

julij 30, 2010

20:35

avgust 11, 2010

evo spet sva z bilderjem Nejcem vikend preživela v miški. ker je pa vožnja v in iz miške malo mučna sva se odločla da bova tam kr prespala.
. oba dni sva plezala ko nora, in bla temu primerno al pa še celo malo bolj crkjena... smet mi je uspelo zlest eno 8a (oktoberfest) vse skupaj sm rabu 3 puskuse
je pa škoda kr sva bla oba blizu še v dveh drugih 8ajih, za katere pa sva bla na koncu preutrujena ( al pa če se ne zgovarjamo - preveč švoh
)
zlezu sm še v prvo eno 7b+, pa eno 7a, pa v DRUGO eno 6c ( bla je res težko in zvišal bi jo na 6c/c+ al pa vsaj 6c/c/c+
)
je pa to res super trening, tak da upam da bo gdo ta vikend za kaj podobnega
marko, ekonomija je pa FUL težja ko sm si mislu , tak da te od zdej MALO (res malenkost) bolj spoštujem, kr si jo končal
Peace!
18:56

julij 30, 2010

Bravo tebi in tudi žvadi (Nejcu )!
Tudi jes sem imel namen it vsaj v Kotečnik, pa sem se prehitro vremena vstrašu...sem pa zato na umetni stiskal .
Glede Ekonomije pa morem rečt, da imate na faksu enih par res težkih predmetov in da se z tem ni za zajebavat! Ste vidli tisto omaro za katedrom v Veliki predavalnici??? Pomojem je najtežji predmet daleč naokoli!!!
Hec! Baje je ta bolonec res vse ful zakompliciral...
Sem prepričan, da bo naš Jakob prej kot karkoli drugega naštudiral kako 8b+, če bo nadaljeval z tako formo!
"Močen ko bik, pameten pa glih tak"
20:51

julij 30, 2010

20:19

avgust 11, 2010

res se moremo na pijači dobit!! sam če ni pa ni časa
sm pa spet in spet v tej miški, pa se mi nelubi nove teme odpret
danes se mi je spet uspelo preko ene 8a privlečt (albanski konjak do vrha) . sm kr vesel ker smer dejansko ni bolder, ampak je zdržlivostna.in vsi vemo kolko vzdržlivosti ima povprečen PKRSjevec ( manj ko nič...0>)
z največjim strojem Nejcom sva pa ta dan imela dobre poskuse tudi v en kup 8bjih in 8ajih, ki pa bodo (upam) kmalu padli. je pa vse skup bil super trening za istro!!!!
sva pa tut vidla par asov iz svetovnega prvenstva, ki so ostalim smrtnikom moralo zbijali...
Peace!
Most Users Ever Online: 198
Currently Online:
5 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
jakob: 121
Mitja: 115
Matevz: 94
Miha: 62
bozo: 24
Tomaz (Lubek): 12
Member Stats:
Guest Posters: 0
Members: 11775
Moderators: 2
Admins: 2
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 4
Topics: 192
Newest Members:
Micahsi, Josphole, Varkeari, BuySoftdox, Sasikpdr, CoreysuetaModerators: Igor: 55, Jaka: 0
Administrators: admin: 17, Marko: 166