07:38

avgust 11, 2010

JoW,
Prejšnji podaljšan vikend je večina našega kluba uživala v granitnem Maltalatu, js pa sem na žalost malo zafejkal in raje pobegnil v Švicarski Magic Wood .
** you don't have permission to see this link **
Tako lepega vremena vMagic woodu res nisem vajen (če na primer pogledam lanski izlet z kombijem ), imeli smo 4 dni sonca, ravno dovolj vroče da je fajn lenariti in dovolj hladno, da lahko ob večerih plezaš tudi težke stvari.
Ena izmed posebnosti izleta je bil jutranji ritual kopanja v reki pod kampom (ki je malo bolj mrzla kot naša Soča). Šok pred zajtrkom
.
Naslednja velika posebnost pa je bil mojster kuhar Štef, ki nam je vsak zvečer skuhal neko bolano dobro specialiteto (slišal sem že o legendarni Markotovi Carbonari , sam mi smo jedli prav Tajsko en večer!!!).
Glede samega plezanja se nismo kaj preveč šparali. Največji dosežek je vsekakor uspel štefu, ki je splezal Unendliche geschichste 2, svoj prvi 8a bolder!! . Prav tako je svoje meje premaknil tudi Miha Rajner, ki pred tem tripom še sploh ni splezal nobene sedmice, v petek pa je v enem dnevu splezal kar 3 7a bolderje
. Nagrado za bolder ''splezan v najbolj zadnem možnem momentu preden gremo domov'' pa dobi Petra, ki je svoj drugi 7a izleta splezala 15 min pred odhodom
.
Meni je uspelo preplezati precej visok in meni tudi malo strašen bolder Arkanum (8a) in Jacks broken hart (8a+). Zadnjega je Miha zmontiral tudi v spodnji video.
Poletja še ni konec, izletov tudi ne!!
lp!
Peace!
Most Users Ever Online: 198
Currently Online:
3 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
jakob: 121
Mitja: 115
Matevz: 94
Miha: 62
bozo: 24
Tomaz (Lubek): 12
Member Stats:
Guest Posters: 0
Members: 11775
Moderators: 2
Admins: 2
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 4
Topics: 192
Newest Members:
HindiVideoEmogs, Hermes, EvelynVarge, libeAdupe, EvylSpobe, vavusyaModerators: Igor: 55, Jaka: 0
Administrators: admin: 17, Marko: 166